Стана малко объркване, та двата дни пак ще ги пусна наведнъж.
Вторникът започна обичайно - с лек хаос, последван от сандвичи набързо.
Толкова ми харесаха (този ръжен хляб е просто божествен), че ги повторих и в сряда.
За обяд и двата дни - пилешка супа. Ама много гореща, че трябваше да почакам малко, та да изстине.
Вторник вечер се разшетах - от няколко дни си мечтаех за печени зеленчуци.
За първи път правя такива - бял и черен патладжан, домати, тиквички и чушки. Пекох ги час на 200 градуса под фолио, после половин час на вентилатор и поръсих сирене и кашкавал отгоре.
Вечерята ми и вторник и сряда:
Вкусно е, но са като варени. А аз много не си падам. Следващият път ще ги позапържа предварително, тогава ще ги пека.
не е трябвало да ги печеш под фолио просто поръсваш с олио и печеш Фолиото не позволява да се изпари водата затова са като сварени
ОтговорИзтриванеСъгласен съм. И трябваше да ги посоля първо, че да се пооцедят от водата. За следващия път ще знам. :)
ОтговорИзтриване