Люто на закуска, люто на обяд. За вечеря вкусна - люто в късен час.
Да започнем от сутринта - сандвичи с люта салата:
Приказно вкусни хапки. И много засищащи.
Към обяд - в кръчмето. Тича сервитьора, носи вряла агнешка чорба. Плюс много люто. Вече дори не се налага да казвам какво искам, научиха ми предпочитанията.
Вечерта - риба. Не сме яли пържена риба отдавна. Намерих пресен толостолоб и хайде да цвърчи в тигана.
Като го купувах бях гладен, та се поолях с количествата, за това ще има и за утре. Комбинирах рибата със зелена салата и лютите чушлета (наложи се да пукам пак, че вчерашните бяха почти ометени). Анестезията е ясна - вино, компанията - приказлива, вечерта мина неусетно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар