петък, 26 февруари 2016 г.

Ден 47: Петък, ден на майстора

Петък е. Наскоро учени от БАН успешно са кръстосали... крака и така седят по цял ден. Е, аз не работя в там, та трябва да побързам със закуската.
Основно правило - да изглежда красиво. Второ правило - да се пробва винаги при възможност нещо ново. Днес - хлябът е с елда. Вкусен е.

За обяд ми се хапваше супа, но не бива да се хвърля храна. В хладилника се мъдри една от ония, пърлените на огън скумрии.
Да не прекалявам - нарязах само един домат за гарнитура. С леко чувство на вина (не е супа!?) я изядох с апетит. Еее, преядох направо. Продължавам да се трудя с приповдигнато настроение.

Гарнитурата за вечеря се обогати с карфиол. Традиционното домати и три кюфтенца.
Не останах доволен само от чушките - оказаха се сладки. Иначе си бяха вкусни, но ми липсваше лютото.

Прегледах си блога набързо - прекрасен режим. Щастлив съм, че го започнах. За тези, които още се колебаят - смело налазвайте :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар