неделя, 7 февруари 2016 г.

Супа от праз и сирене

2 стръка праз
150-200 гр сирене
парченце краве масло
1/2 бурканче кисело мляко
1 жълтък
1 люто чушле
пресен магданоз

Празът се нарязва на кръгчета и се слага да ври около 20 минути. Във врящата вода се слага парченце краве масло, натрошеното сирене и се застройва с половин бурканче кисело мляко и един жълтък. Сваля се от огъня и се добавя нарязания на дребно магданоз. След като се сервира се добавя нарязаната на дребни кръгчета люта чушка.

2 коментара:

  1. + маслини кълцани също е много вкусна

    ОтговорИзтриване
  2. Вчера я направих с копър. Страхотно стана. Изобщо супа превъзходна :)!

    ОтговорИзтриване